مواد لازم برای میگو پلو مجلسی

  • میگوی پاک شده : 300 الی 350 گرم
  • برنج : 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز
  • پیاز : 1 عدد
  • هویج خلال شده : 3 الی 4 قاشق غذا خوری
  • خلال بادام : 3 قاشق غذا خوری
  • زرشک قرمز : 3 قاشق غذا خوری
  • جعفری یا گشنیز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
  • پیاز داغ طلایی : 2 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده : 2 قاشق غذا خوری
  • شکر : 2 الی3 قاشق مربا خوری
  • آب برای درست کردن برنج کته : 3 و یک چهارم پیمانه
  • نمک : به میزان لازم

آشپزباشی قاشق ,خوری ,غذا , 3 , 2 ,یک ,غذا خوری ,قاشق غذا , 3 قاشق ,یک چهارم ,شده  3منبع

سه دستور متفاوت از سه غذای پر طرفدار

طرز تهیه ماکارونی و سالا ماکارونی + خورشت بادمجان

روش تهیه میگو پلو مجلسی به همراه دو دستور پخت از دو غذای متفاوت دیگر

طرز تهیه ماکارون و شیرینی نارگیلی

نکاتی که باعث خوشمزه تر شدن خورش قیمه میشود

طرز تهیه “خورشت کرفس” با نکات تکمیلی و خوب آن

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید بهترین لوازم یدکی بلدوزر کوماتسو خرید انواع اسباب بازی دخترانه بیستمین پرسش مهر دنیای از خوشمزه ها مشاوره کودک غرب تهران آموزش عکاسی حرفه ای با رینگ لایت: موزدایی در منزل شماره تماس تهیه محصولات09334336389 تخفیف همه چی موجوده