لیمو عمانی باعث تلخی خورشت میشود ، به همین دلیل باید در یک ساعت آخر به خورشت اضافه شود . در غیر اینصورت باید از پرک لیمو عمانی استفاده کنید.

رب را جداگانه تفت دهید و به گوشت و لپه پخته شده اضافه کنید.

سعی کنید حتما در خورشت قیمه از گلاب و زعفران استفاده کنید تا طعم خورشتان عالی شود.


آشپزباشی خورشت ,لیمو ,استفاده ,قیمه ,میشود ,عمانی ,لیمو عمانی ,استفاده کنید ,در خورشت ,حتما در ,خورشت قیمهمنبع

سه دستور متفاوت از سه غذای پر طرفدار

طرز تهیه ماکارونی و سالا ماکارونی + خورشت بادمجان

روش تهیه میگو پلو مجلسی به همراه دو دستور پخت از دو غذای متفاوت دیگر

طرز تهیه ماکارون و شیرینی نارگیلی

نکاتی که باعث خوشمزه تر شدن خورش قیمه میشود

طرز تهیه “خورشت کرفس” با نکات تکمیلی و خوب آن

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سفارش خرید سرامیک بر پزشکی هیواتک مرجع دانلود فیلم و سریال 90blogs وبلاگ رسمی میلاد فنت دانستنی هایی جذاب راجع به خانه راستی مد روز فروش مستقیم کاغذ دیواری