مواد لازم برای میگو پلو مجلسی

  • میگوی پاک شده : 300 الی 350 گرم
  • برنج : 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز
  • پیاز : 1 عدد
  • هویج خلال شده : 3 الی 4 قاشق غذا خوری
  • خلال بادام : 3 قاشق غذا خوری
  • زرشک قرمز : 3 قاشق غذا خوری
  • جعفری یا گشنیز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
  • پیاز داغ طلایی : 2 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده : 2 قاشق غذا خوری
  • شکر : 2 الی3 قاشق مربا خوری
  • آب برای درست کردن برنج کته : 3 و یک چهارم پیمانه
  • نمک : به میزان لازم

آشپزباشی قاشق ,خوری ,غذا , 3 , 2 ,یک ,غذا خوری ,قاشق غذا , 3 قاشق ,یک چهارم ,شده  3منبع

سه دستور متفاوت از سه غذای پر طرفدار

طرز تهیه ماکارونی و سالا ماکارونی + خورشت بادمجان

روش تهیه میگو پلو مجلسی به همراه دو دستور پخت از دو غذای متفاوت دیگر

طرز تهیه ماکارون و شیرینی نارگیلی

نکاتی که باعث خوشمزه تر شدن خورش قیمه میشود

طرز تهیه “خورشت کرفس” با نکات تکمیلی و خوب آن

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانستنی ها دانلود جهان مووی | مرجع دانلود فیلم وسریال در جهان تیدا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. بازی های شرطی و شرط بندی تبریز چاپ اسلیم دانلود - دانلود فیلم جدید چربی گیر , انواع چربی گیر ایده های زندگی و کسب و کار خرید ترازو دیجیتال باکیفیت