لیمو عمانی باعث تلخی خورشت میشود ، به همین دلیل باید در یک ساعت آخر به خورشت اضافه شود . در غیر اینصورت باید از پرک لیمو عمانی استفاده کنید.

رب را جداگانه تفت دهید و به گوشت و لپه پخته شده اضافه کنید.

سعی کنید حتما در خورشت قیمه از گلاب و زعفران استفاده کنید تا طعم خورشتان عالی شود.


آشپزباشی خورشت ,لیمو ,استفاده ,قیمه ,میشود ,عمانی ,لیمو عمانی ,استفاده کنید ,در خورشت ,حتما در ,خورشت قیمهمنبع

سه دستور متفاوت از سه غذای پر طرفدار

طرز تهیه ماکارونی و سالا ماکارونی + خورشت بادمجان

روش تهیه میگو پلو مجلسی به همراه دو دستور پخت از دو غذای متفاوت دیگر

طرز تهیه ماکارون و شیرینی نارگیلی

نکاتی که باعث خوشمزه تر شدن خورش قیمه میشود

طرز تهیه “خورشت کرفس” با نکات تکمیلی و خوب آن

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه معرفی اجناس ارزان قیمت پوستر سه بعدی لاکچری خرید و فروش قطعات بلدوزر D155 http://goolnoor.rozblog.com/ اخبار سایت بلگ بیست هر، آنچه، دل... طراحی اپلیکیشن و طراحی فروشگاه اینترنتی تابستون اسپیس سازان دانش ما